Tartalom és marketing

Télikert képek – Teraszbeépítés

télikert képek - lépcsőNézegessen télikert-lépeket! Fotók télikertekről, beépített teraszokról. Görgessen lejjebb!

 

Terasz beépítés – télikert gyártás

A télikert egy többszörösen zöld megoldás.

  1.  Biztosítja a természet közelségét, növeli a zöldterületet olyan környezetben, ahol a beton, a fém, az üveg és a műanyag kiszorította a fákat, virágokat. Növényeket ment át a növény nélküli területre, megőrzi az élővilág egy kicsi darabját, ezzel hozzájárul a fajok fennmaradásához és a biodiverzitás megőrzéséhez.
  2. A zöld növények napfény hatására oxigént termelnek a fotoszintézis révén, ezzel javítják a lakás légterének oxigéntartalmat és ha nagyon pici mértékben is, de javítják a Föld légkörének összetételét.
  3. Mivel a télikertek üvegfallal és üvegtetővel vannak elválasztva a külvilágtól, érvényesítik az üvegházhatást: a télikert belső felületei felmelegszenek a napsugárzás hatására, ám a hősugarak számára az üveg átlátszatlan, így a meleg bennreked és a hő átadódik az épülettel közös falakon át a szomszédos helyiségeknek – így fűtési szezonban kevesebb gázt, szenet, fát kell elégetni a kellemes klíma fenntartásához, azaz csökken a fosszilis energiahordozók felhasználása és a károsanyag-kibocsájtás.

A fenti okok is közrejátszhatnak abban, hogy egyre több ház teraszát építik be tulajdonosaik: az eddig csak három évszakban használható terasz téliesítése gyakorlatilag egy szobát ad a lakáshoz és megoldja a szobanövények téli tárolását is. Mindehhez ráadásul a beüvegezett terasz vagy erkély igen esztétikus látvány és nagyban növeli az ingatlan értékét.

Budapesten professzionális cégek sokasága foglalkozik télikertgyártással, teraszbeépítéssel. A tervezés, az ajtók, ablakok, tetőelemek legyártása és a helyszíni beszerelés szakértelmet igényel – ne kísérletezzen házi módszerekkel, bízzon meg erre szakosodott építkezési vállalkozókat – eztán élvezze lakása zöld oázisát minden évszakban.  

Bőséggel talál további ötleteket, megoldásokat az egyik legmegbízhatóbb és legkedvezőbb árajánlatokat adó budapesti kivitelező cég honlapján, itt:

Szolgáltatás Budapesten:  Teraszbeépítés, télikertgyártás. A télikert építés többszörösen zöld megoldás, érvényesül benne a környezetvédelem és az energiatakarékosság is. Télikert fotók, terasz építés, ajtó és ablak gyártás, terasz beüvegezés, medencefedés, ház, épület, lakás. Virág- és növény- képek, fotó, galéria, zöld, környezet, természet, növények elhelyezése a lakásban, napfény, sugárzás. Fotó-galéria budapesti télikertekről: szobanövény, dísznövény. Üveg ajtó, tető, ablak

tartalom-marketing-blog

Ez a blog a tartalommarketing eszközeivel segíti elő egyes támogatott weboldalak kulcsszavas Google-helyezéseinek javítását az organikus találatok közt. További információk, tanácsok a honlapoptimalizálásról: Első helyre, oldalra kerülés a Google-keresőben SEO-szakember tanácsaival | Tartalommarketing - honlap kereső zöld marketing

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!