Tartalom és marketing

Laptop szerviz Angyalföld, Budapest 13. kerület

notebook szerviz angyalföld

Laptopszerviz Budapest XIII. kerület

Notebook és táblagép javítása

Ajánlunk egy megbízható, gyors laptopszervizt és számítógép- alkatrész szakáruházat kiemelkedő választékkal és garanciákkal.

Laptophardware szolgáltató cég törekszik arra, hogy a legjobb laptopszerviz legyen ne csupán Budapesten, hanem Magyarországon. Ez nagy feladat, ám annyi máris bizonyos, hogy Angyalföldön  páratlan népszerűségnek örvend a szaküzlet és javítóműhely, amelynek szakképzett munkatársai, szlogenjük szerint

úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne.

Szerintük egy hibátlanul és kiválóan működő laptop kulcs lehet az üzleti sikerhez és a mindennapi eredményes munka megkönnyítésének egyik legfőbb eszköze modern világunkban.

A szolgáltatás néhány jellemzője

1.) Ingyenes alkatrész-beszerelés, csere

Helyszínen történt vásárlás esetén az alábbi alkatrészeket díjmentesen szerelik be a szervizben az ügyfél hordozható számítógépébe:  laptop kijelző (monitor), laptop billentyűzet (klaviatúra), laptop akkumulátor (tápegység), laptop memória (RAM), laptop merevlemez (winchester)

2.) Ingyenes gyorsteszt, laptop helyszíni bevizsgálása

A behozott készüléket díjmentesen bevizsgálják és letesztelik. Ha gazdaságosan javítható, akkor árajánlatot adnak a szervizi javításra. Ha nem javítható a laptop vagy a kliens nem kéri a javítómunkát, akkor sem kell a tesztelés díját megfizetni.

3.) Nagy értékű megrendelésnél ingyenes szállítás

Minden 15.000 Ft-os vagy afeletti rendelés esetén ingyenes házhoz szállítás – nemcsak Angyalföldre vagy a 13. kerületbe! – GLS futárszolgálattal magas megbízhatósággal.

4.) Kiemelkedő garanciavállalás a szervizmunkákra

A javítási munkálatokra a budapesti laptopszervizben 12 hónap garanciát vállalnak, a megvásárolt új alkatrészekre pedig a gyári jótállás érvényes.

Nyitva tartási idők:

Hétfő 09.00 – 18.00
Kedd 09.00 – 18.00
Szerda 09.00 – 18.00
Csütörtök 09.00 – 18.00
Péntek 09.00 – 18.00
Szombat 09.00 – 13.00

Fizetési kondíciók, parkolási információk

Bankkártya-elfogadás: Visa, Mastercard
Parkolás: az utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés: az üzlet előtt néhány autó részére biztosított
Telefon: +36-1-794-6974, +36-30-732-6750, +36-30-732-6751
Email: info@laptophardware.hu
Honlap: https://www.laptophardware.hu

Ugyanitt autós laptop töltő szettek nagy választékban. A kijelzőcsere helyben megvárható.

Alkatrészbolt és laptop szerviz – Budapest, 13. kerület

Angyalföldi notebook javítóműhely – Bp 13. Tablet és netbook mobil számítógépek garanciális javítása, ingyenes alkatrészcsere azonnal. Speciális szolgáltatások: akciós laptop akkumulátor és töltő vásárlás kedvezményekkel, azonnali tablet érintőkijelző csere megvárható.  Bp Laptopharware Kft

tartalom-marketing-blog

Ez a blog a tartalommarketing eszközeivel segíti elő egyes támogatott weboldalak kulcsszavas Google-helyezéseinek javítását az organikus találatok közt. További információk, tanácsok a honlapoptimalizálásról: Első helyre, oldalra kerülés a Google-keresőben SEO-szakember tanácsaival | Tartalommarketing - honlap kereső zöld marketing

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!